skip to Main Content

PAMANT VEGETAL – 30% REDUCERE

AI NEVOIE DE PAMANT VEGETAL / PAMANT NEGRU / PAMANT DE PADURE?

Cauți pământ vegetal, pământ negru, pământ de pădure? Aducem pământ de calitate superioară în București, Măgurele, Bragadiru, Vârteju, Domnești, Mihăilești, Clinceni și zonele adiacente.

PĂMÂNT VEGETAL DE CALITATE SUPERIOARĂ!

OBȚINE ACUM REDUCEREA DE 30%

DE CE SĂ CUMPERI PAMANT VEGETAL DE LA NOI?

Cel mai bun raport calitate / preț din zonă
Nu întârziem livrarea și ajungem când promitem
Folosim doar autoutilitare moderne pentru transportul pamantului
Putem aduce orice cantitate ai nevoie.
Comanda minimă este 2 metri cubi
Zone de livrare rapidă: București, Bragadiru, Domnești, Clinceni, Mihăilești, Măgurele, Chiajna, Roșu, Bolintin, Jilava, Vârteju

CERE OFERTĂ

  Nume / Companie

  Adresa de e-mail

  Telefon

  Câți metri cubi dorești?

  Adresa de livrare:

   

  Mesaj - detalii despre comandă

  Ce spun clienții noștri

  Beneficiile pământului vegetal / negru / de padure

  Lista utilizarilor solului este destul de vasta. Poate fi folosit pentru a nivela gradini, pentru a repara peluzele si pentru a imbunatati scurgerea.

  Pamantul vegetal poate fi folosit pentru a face o gradina raspandind un strat de 2 cm grosime pe o zona selectata, apoi amestecand-o bine cu solul existent pana la o adancime de aproximativ 4 cm.

  Deoarece poate exista o diferenta mare intre pamantul vegetal cumparat si cel din gradina dvs. Prin amestecarea cu cei 4 centimetri de sus ai solului dvs. creeaza un strat de tranzitie care previne problemele de drenaj dintre cele doua tipuri de sol, aparent difertie.

  Dupa ce solurile s-au amestecat complet, adaugati un strat de nivelare deasupra stratului pentru a obtine un nivel uniform si cel mai important egal, din punct de vedere al cantitatii.

  Folosirea unui pamant vegetal care a avut adaugat ingrasamant si materie organica duce la cele mai bune rezultate in plante.

  Instructiuni de utilizare ale pământului vegetal / negru / de padure

  Incorporarea solului intr-o zona de gazon sau o gradina care tinde sa tina apa imbunatateste drenarea locatiei.

  Folositi un pamant vegetal combinat cu materie organica, cum ar fi compostul sau scoarta de pin macinata, si pana la pamantul existent pana la adancimea de 12 cm pentru a crea un drenaj bun in zona de radacina a plantelor.

  Nu perturbati radacinile plantelor in timpul procesului, dar nu indepartati plantele inainte de a revizui solul existent si de a le replanta ulterior sau revizuiti solul existent inainte de a pune plantele in pamant.

  SUNA ACUM